• Parom osvježite odjeću

Parom osvježite odjeću

Parom osvježite odjeću

Ukoliko još niste isprobali Electrolux perilice i sušilice rublja s parnim programima, sada je pravo vrijeme za to. Para omekšava tkaninu, uklanja nabore i smanjuje potrebu za glačanjem radi čega ćete imati više slobodnog vremena. Osim toga perilice s parnim programima mogu čistiti i najosjetljivije tkanine kao što su svila i vuna, a to dokazuje i njihov Wolmark Gold certifikat.

Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji iz Electroluxa, energetska potrošnja smanjena je za čak do 50%. Electrolux perilice s parnim programima čuvaju okoliš i smanjuju troškove kućanstva.

Imaju i brojne praktične funkcije; LCD upravljački zaslon, Time Manager, osiguravaju tihi rad, pamte programe koje najčešće koristite, imaju senzor težine pa savjetuje koliko deterdženta trebate staviti s obzirom na količinu rublja, automatski se isključuju nakon završetka ciklusa pranja.

Electrolux perilice i sušilice rublja s parnim programima stvorene su da vam olakšaju svakodnevne kućanske poslove i da vam omoguće više slobodnog vremena.