O nama

Tvrtka Elektrostroj osnovana je 1967.godine kao prvi servis za bijelu tehniku u Zadru, poznat pod nazivom Servis Lordanić.

Tijekom vremena svoju smo djelatnost proširili na prodaju rezervnih dijelova i bijele tehnike.
Danas, sa svojih 10 zaposlenika i tri prostora u centru Zadra (prodavaonica bijele tehnike, servis i prodavaonica rezervnih dijelova), nudimo usluge prodaje bijele tehnike te servis i popravak na području od Novalje do Draga.

Prodavaonica bijele tehnike specijalizirana je za prodaju bijele tehnike, malih kućanskih uređaja i klima uređaja, a smještena je u blizini zadarskog mosta (Ulica S. Radića 5).

Modeli aparata koje servisiramo: Whirlpool, Candy, Electrolux grupa (E, AEG, Zanussi), Liebherr, Faber, Franke, Boch-Siemens grupa, Ariston, Indesit, Miele i Končar.

Elektrostroj servis

Naš servis nalazi se na istomu mjestu već 46 godina (Don Ive Prodana 10), a nasuprot njemu je prodavaonica rezervnih dijelova servisiranih proizvoda (Don Ive Prodana 7).

Servis Prijavite svoj kvar online!

Dugogodišnja prisutost u ovome poslu i iskustvo naših zaposlenika, velik izbor rezervnih djelova i široka ponuda uređaja pokazatelj su naše uspješnosti i jamstvo našega poslovanja.